opleidingsorkest

HET OPLEIDINGSORKEST

SAMEN MUZIEK MAKEN
Het opleidingsorkest van de Zeevangsfanfare wordt gevormd door leerlingen van de fanfare, aangevuld met enkele seniorleden. De meeste leerlingen kunnen al snel deelnemen in het opleidingsorkest (ondertussen gaan ze gewoon door met lessen). De bedoeling van het opleidingsorkest is om leerlingen al vast te laten wennen aan het samen muziek maken en zodoende de instroom in het orkest makkelijker te maken. Waar mogelijk worden leerlingen toegevoegd aan het orkest tijdens uitvoeringen. Zij spelen dan een door de dirigent aangepaste partij.

Wil je ook wel bij ons muziek komen spelen en speel jij een instrument van een fanfareorkest, meld je dan snel aan en kom ons helpen. Speel je nog geen instrument maar wil je dit wel, meld je dan snel aan voor de muzieklessen bij ons. Je krijgt dan les en een instrument in bruikleen.

HET LEERLINGENORKEST

HET LEERLINGENORKEST

DE INSTRUMENTEN
De Zeevangsfanfare is een fanfare orkest. In een fanfare orkest komen niet alle instrumenten voor. Je kunt bij ons komen spelen als je saxofoon, slagwerk, of een koperblaasinstrument zoals trompet, bugel, trombone, bariton, tuba, hoorn, bas speelt. Les in een van de koperblaasinstrumenten kun je krijgen van een vakdocent via de fanfare.

DE REPETITIES
De repetities worden gehouden in MFA De Groote Molen, van 19.00 tot 19.45 op donderdag. Als je een instrument wilt gaan spelen, kom dan gerust eens langs om te zien of het iets voor je is.