NIEUWS

Voorjaarsconcert 21 maart 2020 afgelast
In verband met de Coronavirus-crisis is het geplande voorjaarsconcert afgelast. Wij hadden heel graag voor u gespeeld, maar wij kunnen de aanbevelingen rond de bestrijding van het Coronavirus niet negeren.

Kerstconcert Hobrede 19 december 2019
Inmiddels traditiegetrouw, verzorgt de Zeevangsfanfare weer een kerstconcert in Dorpshuis ‘De Zwaan’ op vrijdag 19 december 2019. Aanvang 20:00 uur. Ook het leerlingenorkest zal een bijdrage leveren aan dit concert met het speciaal ingestudeerde ‘Christmas in Europe’. Aansluitend aan het kerstconcert, met kerstverhaal, wordt eveneens volgens traditie een kerstbingo gehouden. Reden genoeg om vrijdag allemaal naar Hobrede te komen voor een gezellige avond, muziek, samenzang en bingo!

Kerstsamenzang 22 december 2019
Ook dit jaar verleent de Zeevangsfanfare medewerking aan de Kerstsamenzang in de Grote Kerk van Oosthuizen op zondag 22 december 2019. Aanvang 19:00 uur. Naast de fanfare doen ook het Vrouwenkoor DZKO, het Franciscuskoor en Hans de Waart op orgel mee. Komt allemaal naar deze ‘opwarmer’ voor de komende kerst!

Rabobank Clubkas Campagne
Op 28 mei 2019 mocht de Zeevangsfanfare een mooi bedrag ontvangen van de Rabo Clubkas Campagne. Alle 101 Rabobankleden, die op onze vereniging hebben gestemd, hartelijk bedankt.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne; stem voor Zeevangsfanfare

Rabobank Clubkas Campagne; stem voor Zeevangsfanfare

Voorjaarsconcert 30 maart 2019 groot succes
Op 30 maart jl. hield de Zeevangsfanfare haar Voorjaarsconcert. Het thema was dit keer ‘De jeugd heeft de toekomst”. En dat hebben we laten zien. Het leerlingenorkest liet zien hoe ver ze in een half jaar gevorderd zijn. Het publiek genoot met volle teugen en trotse ouders zaten te glimmen in de zaal. Ook de fanfare liet zich van haar beste kant zien met een gevarieerd programma. Het concert is gefilmd door Wim Doets. Zodra hij zijn film klaar heeft laten we dit weten.

Muziekproject met Berend Botje
Binnenkort start op initiatief van de Zeevangsfanfare een gezamenlijk project met Kinderopvang Berend Botje voor kinderen in de Buitenschoolse Opvang in de MFA Oosthuizen. Gedurende 10 weken krijgen kinderen in kleine groepjes, onder leiding van de vakleerkracht, muzikale activiteiten aangeboden. De bedoeling hiervan is om kinderen te interesseren voor muziek en, als ze het echt leuk vinden, te stimuleren om muzieklessen te gaan volgen. De Zeevangsfanfare heeft hiervoor een aanbod en biedt na afloop van het project 3 gratis proeflessen aan. Voor meer informatie hierover kijkt u bij Muzieklessen.

GLASVEZEL IN ZEEVANG
De aanleg van het glasvezelnetwerk in Zeevang vordert gestaag. In het komende halfjaar zullen alle kernen van de voormalige gemeente Zeevang aangesloten zijn. Om zoveel mogelijk aansluitingen te realiseren heeft TriNed een sympathieke WIN-WIN verenigingsactie opgezet, waarmee verenigingen voor elk afgesloten glasvezelabonnement van TriNed € 10,00 cadeau krijgen om de clubkas te spekken. De Zeevangsfanfare doet mee met deze actie. Wanneer u ook besluit een glasvezelabonnement af te sluiten, vergeet dan niet om de Zeevangsfanfare te kiezen als favoriete vereniging die in aanmerking moet komen voor deze ondersteuning.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

OPEN REPETITIE!
Periodiek organiseren wij een open repetitie. Iedereen die een fanfare instrument of slagwerk bespeelt of geïnteresseerd is in onze vereniging is dan welkom. Repetities beginnen om 20:00 uur en worden gehouden in het MFA De Groote Molen, Seevancksweg 93 in Oosthuizen.
Belangstelling? Stuur een mail naar zeevangfanfare@gmail.com.

ACTIES & OPTREDENS VOOR DE KOMENDE PERIODE:

Zaterdag
30 maart 2019
vanaf 20:00 uur
Voorjaarsconcert in MFA De Grote Molen in Oosthuizen