NIEUWS

Voorjaarsconcert 30 maart 2019
Op 30 maart aanstaande houdt de Zeevangsfanfare haar Voorjaarsconcert. Het thema is dit keer ‘Jeugd”. Het concert wordt gehouden in de sporthal van de Groote Molen in Oosthuizen. Aanvang 20:00 uur. Voor donateurs, toegang gratis.

Muziekproject met Berend Botje
Binnenkort start op initiatief van de Zeevangsfanfare een gezamenlijk project met Kinderopvang Berend Botje voor kinderen in de Buitenschoolse Opvang in de MFA Oosthuizen. Gedurende 10 weken krijgen kinderen in kleine groepjes, onder leiding van de vakleerkracht, muzikale activiteiten aangeboden. De bedoeling hiervan is om kinderen te interesseren voor muziek en, als ze het echt leuk vinden, te stimuleren om muzieklessen te gaan volgen. De Zeevangsfanfare heeft hiervoor een aanbod en biedt na afloop van het project 3 gratis proeflessen aan. Voor meer informatie hierover kijkt u bij Muzieklessen.

GLASVEZEL IN ZEEVANG
De aanleg van het glasvezelnetwerk in Zeevang vordert gestaag. In het komende halfjaar zullen alle kernen van de voormalige gemeente Zeevang aangesloten zijn. Om zoveel mogelijk aansluitingen te realiseren heeft TriNed een sympathieke WIN-WIN verenigingsactie opgezet, waarmee verenigingen voor elk afgesloten glasvezelabonnement van TriNed € 10,00 cadeau krijgen om de clubkas te spekken. De Zeevangsfanfare doet mee met deze actie. Wanneer u ook besluit een glasvezelabonnement af te sluiten, vergeet dan niet om de Zeevangsfanfare te kiezen als favoriete vereniging die in aanmerking moet komen voor deze ondersteuning.

Verenigingsactie TriNed glasvezelabonnement

OPEN REPETITIE!
Periodiek organiseren wij een open repetitie. Iedereen die een fanfare instrument of slagwerk bespeelt of geïnteresseerd is in onze vereniging is dan welkom. Repetities beginnen om 20:00 uur en worden gehouden in het MFA De Groote Molen, Seevancksweg 93 in Oosthuizen.
Belangstelling? Stuur een mail naar zeevangfanfare@gmail.com.

ACTIES & OPTREDENS VOOR DE KOMENDE PERIODE:

Zaterdag
30 maart 2019
vanaf 20:00 uur
Voorjaarsconcert in MFA De Grote Molen in Oosthuizen