50 Jarig Jubileum

Dit jaar viert de Zeevangsfanfare haar 50-jarig jubileum. Dit gaan we vieren door enkele bijzondere activiteiten:

• Voor de zomervakantie enkele buitenconcerten, als het weer het toe laat.Graag nodigen wij u uit bij één van deze activiteiten.
  • Ontvangst van een Amerikaans Jeugdorkest op 11, 12 en 13 juli 2018
  • Jubileumconcert op 24 november 2018, samen met het Popmusicalkoor Broadway uit Hoorn.

Voorjaarconcert in samenwerking met Wilhelmina Volendam

40-jarig jubileum

Zaterdagavond 22 november en zondagmiddag 23 november gaf het Zeevangsfanfare in samenwerking met Musical Popkoor Broadway uit Hoorn een jubileumconcert, in het kader van het 40 jarig bestaan. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekend met een zeer geslaagde samenwerking tussen 2 zeer enthousiaste verenigingen. Vele positieve reakties en een ovationeel applaus kregen we na afloop van beide concerten.